Hypnose Vereniging Nederland - Belgiëheet u welkom

Hypnose Vereniging Nederland is de beroepsorganisatie voor professionele hypnotherapeuten. Alle leden zijn gecertificeerd.

De HVNL leden voldoen aan de vereisten voor permanente opleiding, hebben gedragsregels en proces- & procedure vereisten, en vallen onder klacht- & tuchtrecht of geschiloplossing en arbitrage.

HVNL is geassocieerd met https://icr-coachregister.com.

Over ons

Hypnose Vereniging Nederland is de beroepsorganisatie voor Belgische en Nederlandse professionele hypnotherapeuten. De vereniging biedt haar leden ondermeer internationale certificering, intervisie, buddy begeleiding, netwerkbijeenkomsten. De certificering voert het practitioner en het master-practitioner level en kent jaarlijkse toetsing via een peer-review. De vereniging zet de standaard voor hypnotherapie en hypnose-coaching.

Registreer nu!

• HET onafhankelijke register
  • Efficiënte toelatingsprocedure
  • Zicht- en vindbaar zodra certificering toegekend