G.C.N. Brouwers | Hypnotherapeut

Postal Address
4711 EK St. Willebrord

Visiting Address
11, Begoniastraat, St. Willebrord, Rucphen, Noord-Brabant, Nederland, 4711MC, Nederland

T: +31(0)651374909
M: +31(0)651374909
Omschrijving
Graag stel ik mij als gediplomeerd en gecertificeerd IHR (Internationaal geregistreerd Hypnotherapeut/Hypnosecoach) aan u voor.

Ik heb de laatste 10 jaar meerdere opleidingen op HBO+/WO niveau gevolgd en met succes afgerond. Mijn opleiding tot Internationaal geregistreerd hypnotherapeut/hypnosecoach heb ik gevolgd bij Hypnose Centrum Nederland.

Inmiddels heb ik mij weten te bekwamen om hypnose trainingen en masterclasses te mogen geven!

Daarnaast ben ik lid van de HVNL (Hypnose Vereniging Nederland), een beroepsvereniging voor directe hypnose in Nederland.

Als lid moet ik mijzelf jaarlijks laten bijscholen en aan strenge eisen blijven voldoen!

Certificaten

Name Number Valid till