Hypnose Vereniging Nederland (HVNL) | Vereniging voor directe hypnose

T: +31(0)475 580 768
M: 0031613150905
NEDERLANDSE BEROEPSVERENIGING VOOR (DIRECTE) HYPNOSE

Hypnose Vereniging Nederland wil een bijdrage leveren aan het verspreiden van kennis over hypnose en hypnotherapie in Nederland en wil positieve aandacht vragen voor de krachtige werking ervan. Daarnaast zal Hypnose Vereniging Nederland de belangen behartigen van bij haar aangesloten leden zodat zij hun vak op een professionele, veilige en verantwoorde wijze kunnen blijven uitoefenen en bevorderen dat het daarbij behorende kennisniveau op peil blijft en liefst toeneemt. HVNL staat open voor alle type hypnotherapeuten.

Gecertificeerde practitioners binnen dit bedrijf

Certificaten

Name Number Valid till