Atyourown

Atyourown
Atyourown

Visiting Address
13, Faunalaan, Veenendaal, Utrecht, Netherlands, 3903CC, Netherlands

T: +31(0)643545125
M: +31(0)643545125
Description
Goed dat je de tijd neemt om meer te weten te komen over hypnose en wat dit voor jou zou kunnen betekenen.

Op de website van Atyourown Hypnose Veenendaal staan vele voorbeelden waarvoor hypnose gebruikt kan worden. Als je op het kopje Hypnose drukt op de website van Atyourown Hypnose Veenendaal zou je kunnen kijken of het issue waar jij of iemand die je kent last van ondervindt erbij staat.

Echte Hypnose, je mag er eigenlijk alleen maar over meepraten als je het al eens hebt ervaren en ergens weet je dat daar jouw oplossing wel eens zou kunnen liggen.

Hypnose is toepasbaar op vele manieren en t.b.v. vele problemen. Staat dat specifieke probleem waar jij of diegene die je kent last van heeft er niet bij staat schroom dan niet om even contact op te nemen via de mail of telefoon met Atyourown Hypnose Veenendaal voor jouw mogelijkheden.

Bij het afspreken van een sessie zal ik je een intake formulier toezenden. Ik wil je vragen deze in te vullen. Graag zie ik dat formulier terug voordat de sessie begint. Dat mag via de mail maar je mag hem ook meenemen naar de sessie toe.

Certificates

Name Number Valid till
Hypnosis company | basic registration - not certified Company basic registration - not certified IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOSIS COMPANY | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.ATYOUROWN.2014-01-01.8P5O6F N/A

Contact Atyourown

  • How can i help you