Frans Brouwers Coaching | Frans Brouwers

Frans Brouwers Coaching | Frans Brouwers
Frans Brouwers Coaching | Frans Brouwers

Postal Address
Landsraderweg 10-A
6276PH Heijenrath
Netherlands

Visiting Address
8, Landsraderweg, Heijenrath, Gulpen-Wittem, Limburg, Netherlands, 6276PH, Netherlands

T: +31 (0) 639217413
M: +31 (0) 639217413
Description
Mijn passie is om mensen te faciliteren het beste uit zichzelf te halen, de beste vorm van zichzelf te zijn die zij kunnen zijn. Dit vanuit de overtuiging dat iedereen het recht heeft gelukkig te zijn. Daar waar mensen in dit streven gehinderd worden door situaties/patronen uit het verleden help ik hun hiermee om te gaan en deze patronen te veranderen.

Omdat chronische stres verlammend werkt op de geluksbeleving én de productiviteit van mensen, is een van mijn doelen mensen te leren chronische stress te herkennen en hun handvatten te geven hiermee om te gaan. Hiermee wil ik een bijdrage leveren aan de bestrijding van, wat in mijn beleving volksziekte nummer 1 is, chronische stress.


Na jarenlange ervaring als leidinggevende binnen het bankwezen ben ik in april 2016, geholpen door een reorganisatie en bijkomende boventalligheid, begonnen als zelfstandig NLP coach en Hypnotherapeut. Particulieren die met een probleem zitten kunnen bij mij terecht, maar ook Bedrijven die hun medewerkers willen faciliteren in stressreductie kunnen een training afnemen. Daarnaast ben ik beschikbaar voor interim jobs als teamleider/coach.

Certificates

Name Number Valid till
Hypnosis company | basic registration - not certified Company basic registration - not certified IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOSIS COMPANY | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.FRANS-BROUWERS-COACHING-FRANS-BROUWERS.2019-04-01.2KRLEN N/A

Contact Frans Brouwers Coaching | Frans Brouwers

  • How can i help you