Hypnotherapie Praktijk Edwin Braker

Hypnotherapie Praktijk Edwin Braker
Hypnotherapie Praktijk Edwin Braker

Postal Address
Voetpad van Delden naar Borne 26
NL 7495 VV Ambt Delden
Netherlands

Visiting Address
26, Voetpad van Delden naar Borne, Ambt Delden, Hof van Twente, Overijssel, Netherlands, 7495VV, Netherlands

T: +31(0)6 4655 6891
M: +31(0)6 4655 6891
Description
Edwin Braker (1969) is na zijn middelbare school en militaire dienstplicht gestart in de gezondheidszorg. In het prachtige vak van assistent Chirurgie en later ook de Anesthesie heeft hij, naast de anatomie, fysiologie, pathologie en pijnbestrijding ook veel mensenkennis opgedaan.
In de jaren erna is Edwin werkzaam geweest bij diverse medische (technische) bedrijven. Hij heeft nationaal en internationaal management en directiefuncties bekleed. In de avonduren heeft hij zijn Master-diploma Bedrijfskunde (MBA) behaald.
In al zijn functies heeft zijn focus gelegen op de groei van mensen. Waar sta je nu en waar kun je naartoe......

In die hoedanigheid heeft Edwin diverse Hypnotherapie studies gevolgd bij verschillende (internationale) instituten. Edwin beheerst, conversationele hypnose technieken, NLP, Milton Erickson, Quantum Hypnose, snelle inductie technieken etc
Edwin is "Certified Member of the International Association of Professional Conversational Hypnotists". Wereldwijd één van de meest toonaangevende opleidings- en certificeringsinstituten op het gebied van Hypnose- en Hypnotherapie. (www.iapch.org)

Mensen kunnen bij hem terecht voor vele uiteenlopende vragen en problemen.
Lees hier meer over hypnotherapie

De praktijk ligt midden in het Landgoed van Twickel, op "erve Klein Buren". U voelt hier direct de rust en ontspannenheid, dit is een goede start voor elke sessie. Na afloop (als het seizoen daar is) neemt u van de fruitboomgaard iets mee voor onderweg. Kijk op de website erve Klein Buren voor meer informatie.

Certificates

Name Number Valid till
Hypnosis company | basic registration - not certified Company basic registration - not certified IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOSIS COMPANY | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOTHERAPIE-PRAKTIJK-EDWIN-BRAKER.2017-09-01.3D9V8K 2023-01-01

Contact Hypnotherapie Praktijk Edwin Braker

  • How can i help you