Inzicht - NLP - Coaching | Jan Broere

Inzicht - NLP - Coaching | Jan Broere
Inzicht - NLP - Coaching | Jan Broere

Postal Address
Kolfbaanstraat 9
4814 CJ Breda
Netherlands

Visiting Address
2A, Princentuin, Breda, 4813 CZ, Breda, Noord-Brabant, Netherlands

T: +31 (0)6 8 1440200
M: +31 (0)6 8 1440200
Description
WELKOM

Het leven is een Reis door verandering, groei, ontdekking, beweging, transformatie, het voortdurend uitbreiden van je inzicht op mogelijkheden.
Op deze reis is het verstandig datgene dat je helpt bij je te houden en dat wat je tegenhoudt in je persoonlijke groei achter je te laten.

Ik geloof in het enorme potentieel van ons denken en de mogelijkheden die dat biedt om te groeien, en sturing te geven aan ons leven en kan daarij ondersteunig en begeleiding geven in de vorm van coaching en/of therapie.

Ons menselijke systeem van lichaam en denken is tot heel veel in staat.
Het kan schitterende zaken voor je bewerkstelligen, maar kan het je ook bijzonder moeilijk maken.

Wanneer dat laatste gebeurt en je dat niet langer wilt is het tijd om daar iets aan te veranderen.
Om dit te realiseren maak ik gebruik van Hypnotherapie, NLP en van familieopstellingen. NLP is een integratieve methodiek wat wil zeggen dat er vanuit verschillende invloeden gewerkt wordt en dat er vooral gekeken wordt naar wat werkt. Vanuit die optiek beperk ik me dan ook niet enkel tot NLP maar zal wanneer dat nodig is ook vanuit andere inzichten en disciplines werken. Een belangrijke rol is daarbij ook weggelegd voor Hypnotherapie.

Ik heb zelf ervaren dat met NLP en familieopstellingen binnen een relatief korte tijd grote veranderingen mogelijk zijn en kan jou hier in begeleiden.

Ook wanneer je niet het idee hebt dat er sprake is van een mentale blokkade maar je toe bent aan persoonlijke groei kan ik je daar in begeleiden. Dit kan in de vorm van één op één begeleiding of door het volgen van workshops of trainingen in groepsverband.

Certificates

Name Number Valid till
Hypnosis company | basic registration - not certified Company basic registration - not certified IHR.COMPANY BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.HYPNOSIS COMPANY | BASIC REGISTRATION - NOT CERTIFIED.INZICHT-NLP-COACHING-JAN-BROERE.2020-07-01.CJLJCZ 2026-01-01

Contact Inzicht - NLP - Coaching | Jan Broere

  • How can i help you