K. (Koos) Schinkel

 K. (Koos) Schinkel
K. (Koos) Schinkel
Description
OVER KOOS SCHINKEL

Koos Schinkel is een gepassioneerd trainer en toegewijd coach met groot inlevingsvermogen en compassie. Hij is een ‘mensen mens’. Een enthousiast, idealistisch en creatief gevoelsmens. Hij kan bijna alles wat hem interesseert en heeft uitstekende vaardigheden. Hij wil zijn leven leiden in overeenstemming met zijn innerlijke normen en waarden. Hij wordt direct enthousiast van nieuwe ideeën en komt snel met pragmatische oplossingen. Koos is open minded en een flexibel positivist, met een breed scala aan interesses, ervaring en vaardigheden.

Opleidingen

PR-A / SRM Amsterdam
Regisseur / ZHCA
NLP Practitioner / Mind Academy Rotterdam
NLP Master Practitioner / Mind Academy Bergen
Leergang voor trainers, 'Het trainervak als beroep' / Schouten en Nelissen Zaltbommel
Mindfulness / Schouten & Nelissen Zaltbommel
EMDR / ITAN Groningen
Hypnose Practitioner / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer
Quantum Hypnose / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer
Master Hypnotherapeut / Hypnose Instituut Nederland Wormerveer
NLP Trainer & Consultant / NLPU Santa Cruz

Loopbaan

Koos is ruim 30 jaar in de sales werkzaam geweest. In resp.de grafische industrie, automobiel branche en in de professionele tuinbouw. Hij was nog een broekie toen hij begon als junior vertegenwoordiger, maar bracht het uiteindelijk tot Sales Manager. In 2009 was hij betrokken bij een vliegtuigcrash. Hetgeen zijn kijk op de wereld en de mens drastisch heeft veranderd. Daarom besloot hij Mental Coach, Hypnotherapeut en EMDR specialist te worden en heeft daarvoor de nodige opleidingen gevolgd.Wat leidde tot een bloeiende praktijk in De Lier. Inmiddels heeft hij ook een Hypnose Opleiding ontworpen en brengt hij zijn kennis over op therapeuten, coaches en andere hulpverleners.

Lijfspreuk

“Uiteindelijk komt het altijd goed.”

Missie

“Mensen het leven een stukje makkelijker maken”

Certificates

Name Number Valid till
HVNL-B member - master practitioner level HVNL-B member IHR.HVNL-B MEMBER.HVNL-B MEMBER - MASTER PRACTITIONER LEVEL.K. (KOOS)-SCHINKEL.2016-09-01.5P7H7J N/A

Memberships and specialisms

Contact K. (Koos) Schinkel

  • How can i help you