E. (Esther) Honkoop

 E. (Esther) Honkoop
E. (Esther) Honkoop
Description
OVER ESTHER HONKOOP

Esther Honkoop is gedreven vrouw die het een voorrecht vindt om mensen te helpen. Vooral het feit dat de technieken die gebruikt worden met hypnose of EMDR helpen zonder medicijnen of oeverloze gesprekken vooraf. Ze is pragmatisch en boekt graag snel resultaat. Esther is een familiemens en houdt intens van haar kleinkinderen. Vooral kinderen en jonge mensen begeleiden vindt zij het mooiste wat er is.

Opleidingen
* NLP Practitioner / Mind Academy Rotterdam
* Allround Master Hypnotherapeut / Take Off Support Schipluiden
* IEMT / Hanneke van der Voort, Zoetermeer
* Mindfulness / Take Off Support Zoetermeer
* EMDR / Take Off Support, Zoetermeer

Loopbaan
Esther is 20 jaar werkzaam geweest in de uitgeverswereld. Van krant tot boek, alles in drukvorm heeft haar interesse. In 2015 heeft ze het roer omgegooid en besloot mensen te willen helpen. Inmiddels is ze werkzaam in het sfeervol, ingerichte pand van Take Off Support in Zoetermeer. Daar is de praktijk gevestigd om de cliƫnten te ontvangen. Esther doceert de workshop Symbolenreis en assisteert Koos Schinkel met de opleidingen en cursussen. Ook verzorgt zij de catering.

Hobby's
Lezen, tekenen, zeilen, boetseren

Lijfspreuk
Liefde is balans

Missie
Zonder oordelen of aannames in het leven te staan

Certificates

Name Number Valid till
HVNL-B member - master practitioner level HVNL-B member IHR.HVNL-B MEMBER.HVNL-B MEMBER - MASTER PRACTITIONER LEVEL.E. (ESTHER)-HONKOOP.2016-09-01.4A3E5M N/A

Memberships and specialisms

Contact E. (Esther) Honkoop

  • How can i help you