D.M. (Debbie) Bernasco

 D.M. (Debbie) Bernasco
D.M. (Debbie) Bernasco
Description
ALS JIJ GAAT AANSTUREN OP WINST, KRIJG JE EEN BEDRIJF

Ben jij heel goed in je vak en lever je enorm veel waarde aan je klanten? Ben je als ervaren ondernemer een mooi ondernemerspad aan het bewandelen? Fantastisch! Maar maak je ook (goede) winst?

Er is een groot verschil tussen ondernemen en winstgevend ondernemen. Veel ondernemers weten niet of onvoldoende hoe ze duurzaam winst kunnen realiseren en daarom lukt het ze niet om hun onderneming ongelooflijk te laten groeien.

Winst is belangrijk, niet de omzet
Om meer te kunnen verdienen, hoef je echt niet nog harder te werken. Ik wil je graag leren hoe je BETER kunt ondernemen. Door winst voorop te zetten! Daardoor ga je gigantisch groeien in je denken, je omzet en je cashflow. Als er 1 les van groot belang is, is het deze: de winst is belangrijk, niet de omzet. Winst als opmaat naar financiƫle onafhankelijkheid en rijkdom.

Ik wil jou leren om een winstgevend bedrijf te creƫren vanuit een rijkdomsbewustzijn. Een bewustzijn gebaseerd op liefde, overvloed, aangevuld met waardecreatie en de juiste marketing- en ondernemerskills. Winst vanuit diepe liefde, wijsheid en vertrouwen.

Ik wil niets liever dan ondernemers helpen om een winstgevend bedrijf op te bouwen. Hoe ze duurzaam winst kunnen realiseren en hoe ze dat kunnen vermenigvuldigen. Dat is mijn missie. Omdat ik geloof dat iedereen een succesvol ondernemer kan worden, met een supergoed inkomen en winst. Om voor je naasten te zorgen, bij te dragen aan het geluk van anderen, in jezelf en je bedrijf te investeren en/of een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij te leveren. En om geen zorgen te hebben over je pensioen.

Met mijn 18 jaar ervaring in het ondernemerschap en het opbouwen van 5 winstgevende bedrijven, waarvan 3 verkocht, weet ik als businesscoach waar ik het over heb. Ik geloof in de magische combinatie van spiritualiteit en winst. Om je bedrijf vol liefde, vreugde, wijsheid en rust te kunnen opbouwen.

Daar ligt mijn kracht en onderscheid als businesscoach. Met mijn kennis en ervaring hebben inmiddels honderden ondernemers hun bedrijf winstgevend gemaakt. Dat is ook mogelijk voor jou. Ik kan niet wachten om jou daarbij te helpen.

Currently working with

Name Place Website
BERNASCO | Debbie Bernasco 1, Grote Loef, Kluis, Malden, Heumen, Gelderland, Netherlands, 6581JE, The Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
HVNL-B member - master practitioner level HVNL-B member IHR.HVNL-B MEMBER.HVNL-B MEMBER - MASTER PRACTITIONER LEVEL.D.M. (DEBBIE)-BERNASCO.2020-11-01.LU73RN N/A

Memberships and specialisms

Contact D.M. (Debbie) Bernasco

  • How can i help you