M. (Mirjam) van Geenen

 M. (Mirjam) van Geenen
M. (Mirjam) van Geenen
Description
Hoi! Wil je meer weten over mij?

Ik gebruik Hypnotherapie en Yager-Therapie om op een krachtige manier via het onderbewustzijn het zelf helend vermogen aan te spreken.
Als klein meisje wist ik al zeker dat ik later in de gezondheidszorg wilde werken, gefascineerd door het menselijk lichaam, altijd volle verwondering en ontzag over hoe alles functioneerde. Nog voor mijn 18de begon ik aan de opleiding A verpleegkundige. De laatste 20 jaar heb ik als project manager een bijdrage kunnen leveren de ontwikkeling van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, zoals bijvoorbeeld hartkleppen.

Conventionele- en complementaire behandelingen hebben over het algemeen dezelfde missie: gezondheid van lichaam en geest en een kwaliteit van leven. Afhankelijk van de situatie zal een bepaalde behandeling de voorkeur hebben, of noodzakelijk zijn.
Als we de missie voor ogen houden, net als de grenzen van onze behandelmogelijkheden, kunnen wij als therapeuten uitstekend samenwerken met andere disciplines. Directe hypnose is een effectieve en snelle manier, die ook ter ondersteuning kan zijn van andere behandelingen.

Werken als hypnotherapeut is heel bijzonder. De meeste cliënten zijn nog niet zo bekend met hypnotherapie – en hoe snel – hypnotherapie ze kan helpen. het is vaak al mogelijk om ze in maar één behandeling van hun probleem af te helpen. Dit is best verbazingwekkend , zeker wanneer je al heel lang problemen ervaart. Een enkele keer zijn er een paar extra behandelingen aan te raden voor het optimale resultaat.

Ik kan jou helpen jouw ongelofelijke krachtige potentieel van je onderbewustzijn aan te spreken.

Voor meer informatie bel 0655133694

Certificates

Name Number Valid till
HVNL-B member - master practitioner level HVNL-B member IHR.HVNL-B MEMBER.HVNL-B MEMBER - MASTER PRACTITIONER LEVEL.M. (MIRJAM)-VAN GEENEN.2020-07-01.PZ5NZP N/A

Memberships and specialisms

Contact M. (Mirjam) van Geenen

  • How can i help you