W.J.A. (Walinda) de Jong

 W.J.A. (Walinda) de Jong
W.J.A. (Walinda) de Jong
Description
OVER WALINDA
Als Zinggever vertel ik zingend en schrijvend mijn verhaal over zingevende onderwerpen en geef je er zin in! Door het inzetten van hypnotherapie kijk ik mee naar de verhalen die in JOU leven en schrijf ik graag mee aan een nieuw verhaal!

Zingen
“Een zangeres in spé.” Dat lees je over mij terug wanneer je door mijn schriftje bladert van het kinderdagverblijf waar ik als peuter naartoe ging. Vanaf mijn 8e begon ik op te treden bij familiegelegenheden, talentenjachten en kleinkunst-activiteiten of andere bijzondere gelegenheden op school. Ook deed ik meerdere jaren mee met het kinderen voor kinderen songfestival en kwam ik daarbij in de provinciale finale van Gelderland. Ik heb een Christelijke achtergrond, waardoor ik mijn hele leven veel heb gezongen in kerken (solo/koren). Ook heb ik 10 jaar in een jongerenpopkoor gezongen.

In 2018 op een event van Simone Levie had ik een spirituele ervaring waarin het voelde dat het echt mijn roeping was en de bedoeling om liedjes te schrijven én op te treden voor mensen. Na het delen van deze ervaring met haar, mocht ik optreden voor 700 ondernemers. Hieruit kwamen er meerdere ondernemers op mijn pad, waarbij ik ook op hun event mocht zingen. Op een van deze evenementen kwam ik in aanraking met Odette Sorber van MusiCare. Zij hielp mij met het schrijven van mijn eerste liedje. In deze periode kwamen ook Theo Fokkema en stichting Jamesway op mijn pad. Samen met hen heb ik meerdere liedjes geschreven en opgenomen in de studio van Peter Witjes.

Inmiddels heb ik onbewust een steeds groter netwerk opgebouwd in de muziek en kunstwereld van Ede en natuurlijk ook in online ondernemersland. Ik ga met verschillende muzikanten verder met het schrijven van mijn liedjes en ik ben bezig met het maken van een theatershow.

Zinnen geven
Als kind schreef ik al gedichten. Rond mijn 21ste kreeg ik het geniale idee om teksten voor mezelf te schrijven, om mezelf meer te motiveren. Ik had in die tijd last van depressieve gevoelens, burn-out klachten en kon moeilijk uit mijn bed komen. Inmiddels schrijf ik al jaren quotes, gedichten en verhalen op social media, over zingevende onderwerpen. Met mijn teksten laat ik je graag nadenken over het leven en met veel van mijn teksten geef ik je ook ZIN in, het leven.

Zingeving
Rond mijn puberteit ging ik mij steeds meer verdiepen in mijn Christelijke levensovertuiging, om zo rond mijn 19e mij te laten dopen in een Evangelie Gemeente. 2 jaar volgde ik de HBO opleiding Godsdienst en Pastoraal Werk, maar maakte deze niet af, omdat ik vond dat ik mijn geloof had verloren. Echter bekijk ik het nu anders. Ik ben mijn geloof niet verloren, maar God is juist veel grootser geworden, door Hem niet meer God te hoeven noemen. Ik heb geen dogmatisch Christelijk geloof meer, noem mijzelf ook niet meer Christen, maar sta open voor het mysterie van het “niet weten”.

Mijn verslaving aan spiritueel zoeken in meerdere religies en spirituele stromingen, zal waarschijnlijk mijn hele leven (en wie weet daarna) blijven voortduren. Ik hoop echter NIETS in deze zoektocht te vinden. Lekker rustig. Momenteel houd ik mij vooral bezig met rusten en ontspannen van mijn lichaam en geest met behulp van yoga. In de ademhaling, voeding, beweging, aanraking, zonlicht, muziek en de natuur liggen grootste geheimen voor een zingevend leven!

Hypnotherapie
In de zomer van 2020 heb ik de opleiding hypnotherapie, bij “de Kracht van hypnose” gehaald. Een top-opleiding van Charles en Natasja van Hesteren! Hier kwam ik er achter dat ik al heel veel weet over hoe ons brein werkt door mijn zelfstudie in “zelfontwikkelingsland” en de sociale opleidingen die ik heb gevolgd. Ook kwam ik er achter dat er in hypnose heel veel gebruik wordt gemaakt van taal en levenswijsheid. Oftewel: ik moest hier wel heel erg goed in zijn en haalde mijn examen, waardoor ik mij nu gecertificeerd, hypnosemaster mag noemen.
Ik hoop al deze levenservaring, talenten en kennis te kunnen gebruiken om aan jouw leven en transformaties bij te dragen. Je bent welkom in mijn HypnoHierNumaals.

Currently working with

Name Place Website
Walinda 17, Spinnerij, Enka, Ede, Gelderland, Netherlands, 6717XZ, The Netherlands

Certificates

Name Number Valid till
HVNL-B member - practitioner level HVNL-B member IHR.HVNL-B MEMBER.HVNL-B MEMBER - PRACTITIONER LEVEL.W.J.A. (WALINDA)-DE JONG.2020-12-01.LNI2EA 2026-01-01

Memberships and specialisms

Contact W.J.A. (Walinda) de Jong

  • How can i help you